Hurry

Ja det här med blogg är tydligt inte min starkaste sida. Men skönt iaf att man kan skriva av sig efter veckor av tankar och händelser.
Sitter just nu och väntar på att vattnet ska koka så jag får förse mig med lite pasta. Sen blir det iväg till Ordfront.

Annars händer väldigt mycket, fixar med allt som ska vara klart inför min ansökan till Barnskötarutbildning på komvux i höst, det enda som kommer ta tid nu är utdraget från belastningsregistret som tar ca 2 veckor att få. Så när jag fått det brevet så ska jag skicka min ansökan till Falun illa kvickt!
Åker imrgnkväll och anländer till Falun vid 22.30tiden, ska bli skönt och avslappnande att lämna Stockholm en stund.

Blir till att gå till tandläkaren på Fredagmorgonen, sen upp till Lugnet och be dem skriva ut kopior på mitt gymnasiebetyg som ska skickas med ansökningen, sen ner till Skatteverket och få personbevis och det är nog det enda jag kan göra i dagsläget. Har skrivit klart alla ansökningspapper jag fått, och snackat med vuxenutbildningen både i Falun och Kungsängen, så nu hänger det bara på Belastningsregistret, och Andreas kommer med papper om det som han skrivit ut på jobbet, thanx! Skickar iväg det så fort jag kan imrgn under dagen.

Annars får vi se hur helgen förflyter, ska iaf träffa Agne och få mina dreads någong gång, hoppas så snart som möjligt, sen fotas lite och umgås med Karro, och så ska jag försöka hinna träffa så mycket folk som det hinns med helt enkelt.

Åker sedan tillbaka på Måndag vid 12.36. Blir direkt till att käka på stan och gå till Ordfront då med all packning. Sen på kvällen kommer Mikaela och alla hem från Egypten så sover nog hos henne på Tisdagen tror jag.

Åh jag vill bara få ordning på allt nu, hoppas jag kommer in så jag får börja plugga, och det till någonting som verkligen tilltalar mig. Är så trött på allt ståhej så jag vill bara få en trygghet i min vardag, en utbildning som jag verkligen vill gå, och som kan ge mig jobb senare som jag verkligen vill ha, så jag slipper hanka runt på allt som man bara lyckas få tag på.




RSS 2.0