R by R

Ta och lyssna lite på Bagartach vettja. Fixat in ett fint intro till sidan nu.




www.myspace.com/bagartach





...

Kamphund, alfadrömmar, ledararv En telning av den forna erans tidevarv Tre sekunder ifrån bestens stund Möter skrämda blickar vitögat av en kamphund Pannben, skarpa klor och blodad tand Här morrar djävulskäftar från avgrundens rand Svälten river, bränner tills den svett Väcker vittring, blodlust, Agg och bett Hungern driver rovdjuren till hårdhet Kampen är den piska som för vargarna till jakt Den viner som valkyriornas vingslag När den tvingar sinnen till att vara på sin vakt När alfavargen leder flocken framåt mot det vilda Hjälper ej att gnälla som en valp Vinterns vind och tundrans karga stormblåst Kräver sin tribut I än ett byte än en skalp Hårda tider kräver hårda tag Vildmark lyder endast egen lag Det finns en dunkel sanning dold I vargens sång Som minner mannen om hans svaghet och hans undergång




Massa babbel

Har precis tittat klart på Big Mama Jack, jättekul film, som påminner om många andra filmer i samma genre, men kul att titta på endå. Det går ju hem iaf så varför inte köra på säkra kort?
Har hörlurarna i öronen och lyssnar på Observed By Others, den låt som jag är mest nöjd med utav all musik jag gjort, jag kan verkligen inte tröttna på den låten. Det är en av alla positiva saker med att göra sin egen musik, man får den PRECIS som man vill ha den, det andra inte kan göra får man ju göra själv ! ;) Nåja, jag hittar väl nästan dagligen nya grymma band, men det är ju iaf tur att man tycker om det man gör själv, right? ^^

Sitter uppe i min loftsäng och filosoferar om livet. Allt är så underligt egentligen, finns det någon mening med allt som händer? Är det meningen att människan ska vara som vi är? Att våran omgivning ska vara som den är nu? Det som händer dig och mig precis i detta skede, är det typ redan förutbestämt, eller formar vi allt själva? Varför är vissa människor glada hela tiden, medan andra mår dåligt hela sina liv? Det lär ju endå bero på omgivningen, hur deras liv har börjat, och vad som händer när de är små, som formar deras resterande liv. Vissa tror ju att allt redan är bestämt, men jag vet inte jag. Tänker på filmen Truman Show där man senare får reda på att hela hans liv, från födseln är iscensatt.. Tänk om, TÄNK om våra liv är likadana, att vi är små spelpjäser i en enda långfilm... Men så är det nog inte endå, vore rätt knäppt! Det kan ju inte finnas någon högre makt som bestämmer precis allt jag ska säga och göra, och hur jag ska bete mig, eller om det nu göör det, och jag tänker på det nu, och jag gör något helt galet, helt oförutsägbart, är det ENDÅ förutbestämt då? för de som tror på att allt redan är förutbestämt.

Såhär kan man ju sitta och tänka sig knäpp, och det är också ganska läskigt, har hört om en som svimmade för att han tänkte så långt in på döden att han försvann i sina egna tankar. Det är inte meningen att vi ska förstå allt som händer runtom oss, och det är nog inte meningen att vi skulle bli så smarta som mänskligheten nu är i dagsläget, fast vad är meningen egentligen? Man ska nog inte ta så seriöst på allt som händer iaf, fast det beror ju på vad det handlar om såklart. Men överlag så så sitter nog nån jäkel däruppe och bara skrattar åt alla problem vi drar på oss. Fast nu var jag där igen, jag tror inte på högre makter, mer på vetenskapen, för den kan iaf med ord och ofta bild bevisa hur det egentligen går till. Hur nu jorden kom till vet ju ingen med säkerhet, finns en del teorier men ingen KAN veta säkert.

I helgen så plockar jag hem min bärbara hårddisk och börjar leka lite med nya låtar till Bagartach, var lääääänge sedan nu jag gjorde något alls inom musiken, måste vara närapå 8-9 månader sedan jag spelade in något senast. Så det ska bli spännnande! Har äntligen fått ner min stationära dator och ljudet och allt ! Letar efter ett bord att ha allt på, men utan vidare resultat, sitter på golvet sålänge, vad gör man inte? Fungerar ju provisoriskt! Ska nog försöka sova snart, men har ju endå sovmorgon nu fram till jag börjar heltid på fargadelinser så vad gör det.
Nåja, Fredagsjobb i 4 timmar, sedan helg.

Godnatt.



Grillning och fotboll

Sitter med en gröttallrik bredvid mig på golvet och väntar på att den ska kallna litegranna. Har sovit rätt bra inatt, min andra här i Jordbro. Var dock massa folk utanför och väsnades men det hör väl till sommaren .
Har flyttat hit alla grejjer från Bro, och hämtat en 140bred loftsäng som babe hjälpte mig att bygga ihop. Jag fick den gratis mot att vi skruvade ner den själva :D Hur bra som helst! Så ska ha min musikdator och utrustning här under sängen bara jag får tag på nåt bra stort bord !

Igår å åkte jag in till stan lagom till halv 4 och träffade Bruno på stationen, han hade lite kött han ville grilla så jag sprang in och köpte en engångsgrill och lite cola så begav vi oss till en park som jag inte minns vad den heter, har knappt lärt mig en gata här i sthlm so far. haha.
Åt och snackade massa, jättetrevligt! Sen gick vi mot studentkorridoren där han bor och jag handlade lite billigt tvättmedel och så som behövs. Stod några pakistanier och väntade på vägen nedanför som vi skulle spela fotboll med så vi sprang upp och bruno bytte om så gick vi till Gärdet och spelade en hetsig och riktigt rolig fotbollsmatch, nästa gång får jag vara lite mer förberedd och ha med andra skor, spela fotboll i converse var inte det roligaste, men men jag gjorde ett mål iaf :D Duschade och käkade lite varma mackor och milkshake i studenthemmet innan jag gick till tåget.

Kom hem typ halv 12 igårkväll och stupade i säng på en gång. Nu ska jag äta min gröt och fixa iordning mig lite och vänta på tåget som Mikaela kommer med, vi ska in och fixa massa saker på stan :)




RSS 2.0