19.59

Jaa, klockan har precis slagit 19.40 och jag har redan lagt mig i sängen för att sova.. Det finns inte ord för hur trött jag är.
Jobbet har gått jättebra idag, skön line vi hamnat på vill jag lova, och helt underbart utan taktklocka, rasterna kan dra över med 20 minuter innan vi går och börjar igen, och behovet är så lågt att vi var klara med halva dagsbehovet innan halv9rasten imorse. :)

På fredag blir det Södertälje ytterligare en gång, men med vår nya line nu, skojskoj. Inte för att jag längtar dit, hade hellre varit kvar och jobbat på nån annan line och slutat vid 13tiden, men följer vi med så får vi typ 6 timmars övertid med dubbelt betalt, och det lockar lite, blir ju endå slappt, och gratis mat och kika på dvd på bussen , prima.

Ska se om det är något mer bra på tv nu, cops tog precis slut, annars får det bli andra halvan av Tarzan som jag somnade ifrån igår.



A story about..

En riktigt trevlig och sedan länge inplanerad helg har nu flutit förbi som om tiden knappt funnits. Ledigheten går alltid mycket fortare än vad man tänkt sig, och helt plötsligt är det dags att åter igen dra sig upp; så tidigt som det inte borde vara tillåtet att gå upp, för att jobba.
Var i Rättvik hela helgen, festade både Fredag och Lördagkväll. Väldigt trevligt och uppskattat med en massa folk jag aldrig träffat förut, alltid skönt att komma bort en stund ifrån vardagen i Falun.

Själva marknaden var väl i det ynkligaste laget, fann ingenting mer än en tröja att köpa, som dessutom var aldeles för dyr och fick vackert ligga kvar i marknadsståndet. Lördagen gick mest åt att ta igen sig från Fredagen, bakfyllemat och hann ner på marknaden i ca en halvtimmme innan jag och syrran gick och hälsade på farmor och farfar.

Älskade farmor och farfar som vi inte träffar så ofta . Märks att tiden (tyvärr) har sin gång. Farfar som alltid sitter och kollar på nån sport hittade vi åter i sin fotölj, med en rullator framför sig, och det går inte att undvika tankarna som tar en tillbaka mot barnaben och julaftnar med en frisk och kry släkt runtomkring. Farmor står på benen iaf men den är knapert och hon blir ju allt smalare trots allt, går ju inte att undvika. Bjöd som vanligt på god fika och överöser en med godsaker och påpekar varje gång lika säkert att vi minsann behöver det så vi blir lite rundare i formerna, söta farmor! Hon har även fått diabetes så några sötsaker på den fronten är det slut med, de som alltid har skåpen fyllda med godis.
Hon visade sina sprutor som jag ryggade tillbaka för, och berättade att jag var lik pappa gällandes den saken. Otäcka saker sånt där. Sedan sorgen i rösten och ögonen när vi är tvugna att gå därifrån och det känns hemskt att inte kunna stanna längre. Hoppas nästa besök är närmare än det känns som.

Lördagkvällen var lika trevlig den som fredagen om inte än trevligare. Syster stannade kvar och umgicks med oss däruppe också, sov kvar och åkte med till Falun samtidigt. Jättetrevligt och behövligt. Mycket trevligt folk och somnade gott sen när de lyckats få ut de som inte tillhörde sällskapet.

Imorse var det tydligen storm och ungefär hälften av alla marknadsstånd gav upp hoppet och begav sig hemåt så det var urplockat överallt, tråkigt, och stora bilar var där och sög bort vatten från marknadsplatsen. Var förbi pizzerian i vikarbyn och kollade senare på Spiderwick innan vi åkte hem till Falun.

Ligger nu i sängen och slötittar på Tarzan 2 (tecknat) och hoppas på att bli såpass trött att jag kan somna snart. Ännu en vecka gömmer sig bakom hörnet och jag bara väntar på nästa helg.



På återseende!



RSS 2.0