Tandställningslös!

Ja så var den ÄNTLIGEN ur. I måndags 08.15 så rök den snabbt som attan ur min mun och jag är fascinerad! Dels över hur min mun såg ut innan ställningen och sen över hur otroligt det är att man kan flytta tänder på det här viset. Lovar att det kommer upp bilder sen när jag får tag i dem. Nu går jag mest runt med en plastskena som ska sitta i 8 veckor och ser glad ut.

Åkte till Falun i Fredags tillsammans med Mikaela och bosatte oss i ett gästrum hos far. Riktigt mysigt hus och skönt att få eget rum . På kvällen efter att vi ätit och gjort oss klara blev vi nerskjutsade till Arenan där Dia Psalma skulle spela. Dock blev vi lite besvikna då de bara spelade 3 gamla låtar, sen massa nytt som jag aldrig hört förr, iaf lite nostalgi.
Efter detta så begav vi oss till Bubba som hade lite fest men gick snabbt vidare till Agnes dit vi egentligen skulle, och några minuter efter kom hela bubbas fest dit också, så det blev en hel del folk. Skoj att träffa folk igen!

I lördags uträttades det lite ärenden på stan och det åts pizza på Köpmanskrogen (underbara) innan vi gick hem till far och myste lite innan det var dags att gå till bubba på lite filmaftono. Vi såg en Jackie Chan och Jet Li-film som var jättebra! Dock minns jag inte namnet.

Så blev det Söndag och vi tog det lugnt, träffade Simon och Melissa innan vi gick till Mikaelas tåg. Mötte sedan upp Simon och vi gick och hämtade mina grejjer så jag kunde sova hos Simon den natten då jag skulle upp till tandläkaren till 08.00. Fick låna Cykel så allt gick mycket fortare! Sen under dagen hjälpte jag honom att köra ut massa grejjer ur lägenheten då de ska till Thailand i 2 månader snart !

Nu ska jag fixa lite frukost och förbereda mig lite inför eftermiddagen som bjuder på infomöte plus intervju för ett jobb , samt ännu ett roligt pass på Ordfront!



Kärlek

Endast 3 dagar har gått sedan senaste inlägget, inte illa! I Onsdags var min födelsedag, en underbar sådan. Jag vaknade upp av att Jonna och Tilde kom och sjöng för mig, hur gulligt om helst. Så hade de gjort en låtsastårta och gav mig låtsaspaket där jag låg. Så de satt i min bädd och åt med mig samtidigt som vi spelade Purble Place, finns ett göra-tårt-spel där som Jonna tycker om. Då blir man rörd. en åkte de iaf iväg till dagis och jag började göra mig iordning..

Skulle ner till Handen där Mikaela går i skolan, mötte upp henne och Maria och ordnade lite innan vi gick till en kinarestaurang där vi åt buffé. Jättegott och hur mysigt som helst! Min vackra! Sen kollade vi in lite affärer innan vi åkte till Ösmo. Där på sängen väntade två jättefina paket :D I det lilla låg en underbar Devil-voododocka som jag har runt halsen numera, och i det stora en ashet nättröja med dragkedjor på som jag kollat in på blue fox som hon snappat upp! Tack för presenterna och för att du gjorde min födelsedag till en underbar dag <3

Igår så åkte jag in till Thailändska ambassaden och lämnade in papper för visum åt Simon och Evelina, var ju där i Tisdags och skulle fixa då de sa att det var avgiftsfritt från den 5e mars och en tid framåt, så jag väntade till igår istället för att dra ner kostnaden lite! Gick skitfort så jag var klar redan 12 och gick runt på stan till kvart i 3 då Mikaela kom till stationen. Vi kollade in massa affärer och åt jättegoda pizzor. Sen var det dags för lite jobbande innan vi åkte hit och kollade början på Stardust.






Min födelsedag!

Ja så har det gått en tid sedan senaste inlägget och livet går vidare här i Sthlm! Tyvärr lågkonjuktur så det går väl inte sådär vidare bra med jobben. Vill ju helst ha ett heltids så jag har en fast inkomst varje månad så jag kan flytta till något eget snart, men det kommer nog!

Idag har varit en rätt kul dag! Började med att jag knappt vaknade utav Jonna och Tilde som annars brukar få upp mig på en sekund. Vet iaf att jag kramade Jonna innan de åkte till dagis. Sen sov jag tills jag vaknade av ett sms från Mikaela. Slängde mig ur sängen och drog på mig kläder och gick till Mattias på en gång, skulle vara där till 10snåret och hämta brev från Simon som kommit.
Sen gick jag tillbaka, duschade, åt lite frukost och klädde på mig och småsprang till bussen. Jag skulle till Thaländska Ambassaden och lämna papper för Simon och Evelinas Visum.
Pendeln var inne i stan till 12.20tiden, så letade jag upp en tunnelbana som jag skulle med mot Stadion. Hamnade rätt på en gång och hittade snabbt till ambassaden,
Väl där så kollade de lite på papperen och sen så berättade hon att om jag kom tillbaka på torsdag så skulle det bli avgiftsfritt, så varför inte? Så jag gick därifrån igen och tog sakerna med mig för att återkomma på torsdag igen!

Då var klockan inte ens 13, och jag skulle börja jobba 17.30.. Tur att det är Stockholm vi pratar om nu för jag har inte haft en tråkig sekund under den tiden. Sprang runt och kollade i gamla stan först, i olika alternativa affärer, kikade böcker på fantasybokhandeln och utforskade små gränder. Kollade in Stina och Malins utställning lite smått på Cafe Minour, var dock lite svårt ibland då det var rätt mycket folk och en del bilder och texter var vid bord, så man ville ju ogärna luta sig över folket :P

Hamnade tillslut på underbara C.U.M där jag provade massa fina kläder. Har tidigare fått ett favoritplagg därifrån som jag dregglat lite över till och från som jag även provade idag och gick runt med lite i butiken under tiden som jag kollade på andra kläder. Så gick jag upp till övervåningen och visade Dominika, och hon började på en gång prata en massa och kom med idéer om jag var intresserad utav att köpa. Och jag hade innan tänkt ge ett prutpris bara för att jag var så kär i plagget, men det behövde jag inte ens gå in på, för innan jag visste ordet av så hade hon redan gett mig ett prutpris som var exakt det jag tänkte på, underbart, så jag tvekade inte en sekund utan köpte det på en gång. Så ville hon även fotografera mig för hemsidan, så ska hålla lite utkik där får se om jag dyker upp någon dag ^^ vilket plagg det var jag köpte tänker jag inte avslöja ännu, men jag lovar att det utvisas med tiden!

När vi stod och hade fixat betalningen så kom en man upp från nedervåningen som hade begrundat affären lite när jag var därnere och kollade, och han började prata en massa om allt möjligt. Så slängde han upp ett uppslag ur en tidning som jag började läsa, 3gay och en tjej anordnar bröllop.. jahaja, och inte kände jag igen någon på bilden heller till en början utan pratade vidare och drogs med i samtalet med mannen och Dominika och en till anställd på C.U.M. Tillslut visade det sig vara Sven Von Essen som kommer vara med i ett program som kommer gå på tv3 på söndagkvällar 20.00. nåt om bröllop! Han är typ känd festfixare och går på kändisfester och var med i Baren när det gick på tv. Lite coolt.

När jag var klar där så drog jag mig långsamt mot Ordfront, hade endå 1,5 timme kvar så kikade in Dressman där jag hade fått presentkort från i julas. Hittade schysst pris på kalsonger och underkläder kan man ju aldrig få för lite utav så passade på. 4 par från Dressman för 198 spänn. sen 99 spänn styck, så tog 5 par och gick till kassan, och där så tyckte han att jag skulle ta ett par till så det blev jämnt. Så fick ett extra par gratis! schysst :D Dessutom skitsnygga kalsonger!

Efter det så gick jag medvetet en extra runda till pendeltågen och tog ett sådant till Sthlm Södra och gick därifrån till jobbet, hade gått tusen gånger snabbare med tunnelbana till mariatorget men ville fördriva tiden lite mer. Så käkade jag en sallad på jobbet innan vi började! Har verkligen gått skitbra de senaste 5 passen. Slog rekord med 6 värvade första passet, nästföljande fick jag 4 stycken, sen 3, sen 5 och idag 4 stycken. Sammanlagt 22 vilket är 4 mer än vad jag fick under hela Januari. Börjar ta sig!  Det är numera riktigt jäkla roligt att ringa folk och prata böcker! Inte ett dugg nervöst längre mot i början!

Nu har jag slängt i en maskin tvätt som jag hoppas ska kunna hängas innan jag somnar så det blir torrt innan jag åker till Handen imrgn där jag ska möta Mikaela! Min FÖDELSEDAG och vi ska äta kinabuffé! Underbart! Och mer underbart är att hela dagen får tillbringas med min sötnos! Något mer kan man inte önska sig en födelsedag! <3

Blev ett tråkroligt inlägg utan bilder denna gången men det får man ha överseende med ! Godnatt folket och ha en trevlig dag imrgn för det kan jag lova att jag ska ha!



RSS 2.0