En kunglig dag.

Idag har varit en ganska så händelserik dag endå fast det inte känns som att jag gjort speciellt mycket.
Började med att gå upp och äta frukost för att sedan ta bussen mot pendeltåget. klev av på Centralen och småsprang mot tunnelbanan. Åkte med röd linje till Tekniska Högskolan. Där skulle jag försöka orientera mig till Student Consulting dit jag skulle på intervju angående säljare för ComHem.

Var verkligen en jättefin dag, klev av tunnelbanan och gick upp mot tekniska högskolan, solen sken och det var verkligen vårväder i luften, en typisk sådan dag då man INTE vill sitta inne. Efter att ha gått fel en stund så gick jag tillbaka mot tunnelbanan och rådfrågade en taxichaufför var jag skulle ta vägen, och blev hänvisad åt rätt håll. Så jag hamnade rätt tillslut, en kvart försenad men utan mer problem. Mötte massa folk som såg trevliga ut, framtidens civilingenjörer, arkitekter och magistrar som med bestämda steg följde resterande klungor mot Kth.

Kom iaf in i en reception och blev sittandes någon minut innan jag blev upplockad och förd till ett rum där intervjun höll till. Gick jättebra därinne och fick svara på en massa roliga frågor angående och runt om just säljaryrket och varför jag tror att jag skulle bli en sådan bra försäljare. Bland annat hur jag skulle bete mig om han bad mig anordna ett möte mellan honom och kungen O.o. Ca trekvart och ett fotografi senare kom jag ut därifrån, ut i solskenet igen.
Jag åkte direkt till Färgadelinser för att laga till en pyttipanna deluxe! Käkade och pratade sen med Sandra om att jag ville ha mer tid på jobbet, och mer arbetsuppgifter, ja helt enkelt visa framfötterna vilket jag absolut tror och känner att det kommer ge resultat.
Har redan nu utöver packningen fått lite marknadsförings och administrativa uppgifter vilket uppskattas, det är riktigt roligt!

Har sedan tagit mig till Bro, ätit mat, lekt massa med jonna och tilde, städat köket och photoshoppat lite då internet legat nere större delen av eftermiddagen. Sitter i soffan nu som jag sover i för tillfället och ska strax stänga ner allt och lägga mig! Först smörja in min fula rygg som av någon anledning fått massa utslag.. Men det börjar redan bli bättre sedan jag inhandlat lite kortisonsalva. woho!

Imrgn är det torsdag, sista jobbdagen för veckan, sen en natt till i Bro innan jag åker till Mikaela. På lördag har vi hela huset för oss själva då hennes föräldrar ska på Joe Labero och lite annat ^^ Så får vi sova med varandra ett par nätter till innan de ska åka och hälsa på lite folk uppåt sundsvall någonstans :P
Nu ska jag sova, ni är lite väl dåliga på att kommentera så hiva gärna iväg en hälsning så jag vet om någon ens läser :O






Dagen D

Helt underbart! Då var hela lägenheten urplockad och städad!  Nycklarna lämnade och humöret på topp! Nu får jag bara hoppas på att flyttstädningen duger åt lilla bovärden så jag inte får ett samtal om någon anmärkning.
Så imrgnbitti kan jag åka till Sthlm med ro i kroppen utan att behöva bekymra mig om något annat än min framtid ;D Dessutom så kommer Mikaela stå där och möta upp mig, mer underbart kan det inte bli och som jag längtat !

Började dagen med att gå upp och äta lite frukost, följt utav en lång promenad till tandläkaren. var där en kvart ungefär, han pillade på tänderna och sa att jag borstade bra, och att vi bara skulle ta ett beslut idag, om att TA UR TANDSTÄLLNINGEN!
Woho. Så jag har två tider inplanerade nu, 16e mars, en 8 på morgonen då de ska ta ur tandställningen, slipa bort allt cement som den setat fast med, och ta avtryck på tänderna, sedan ska jag vänta hela dagen till ca 15tiden på eftermiddagen då de ska sätta fast metalltrådar på baksidan av tänderna och så ska jag få en bettskena i plast som ska sitta i i 8 veckor. 16mars, bara en månad kvar tills jag tar ur den nu. 5 år av väntan :P finally!

Efter tandläkaren bar det av mot lägenheten för den sista städningen, hittade en del som missats igår pga inget dagsljus,det blir lite annorlundare med dagsljus än under lampa. Stygge kom på besök och hjälpte till, och sen kom simon och så slutförde vi alltihopa. Fick skjuts av Stygges pappa ner på stan för att lämna min tv och resväska hos Evelinas mamma (jag och simon sk ahämta upp det där imrgnbitti då det ska med till Sthlm) .
Efter det kutade vi ner på stan och lämnade Stockens hockeyspel, sen hem till lägenheten igen i ilfart för att moppa hallen och slänga skräp och bära med oss lite mer saker till Evelinas hem där hennes mamma väntade på oss, vi fick skjuts till Bojsen istället för att gå med alla saker. De skulle vara barnvakt åt Elis som är Evelinas lillebror, så vi kom passande nog för att få skjuts, great!

Och nu på kvällningen så skulle bubba ha en leverans utav mig men han skulle på bio så han hann inte med att hämta det så han skickade sara, så vi bytte varor mot pengar, och frågade om vi kunde åka med till affären, och det gick jättebra, men hon skulle hämta en vän först, så vi åkte och väntade på henne, sen halvvägs till affären så hade hon glömt nycklar så vi fick vända tillbaka., och mitt i alltihopa så kom jag på att jag inte hämtat ut tågbiljetterna :O så vi hoppade av vid hemköp tillslut och deras Atgombud hade fortfarande öppet så hämtade ut biljetterna där. yay! handlade lite ingredienser till pannkakor och gick hem hit till Simon igen. Blev gott.

Nu vill jag bara sova så jag får promenera in till stan och få hjälp av simon till tåget så jag kommer till Sthlm nångång ;)
Tack för all hjälp jag fått :)



Last week in Falun

I Fredags kom jag alltså till Falun igen. Åkte från Sthlm vid 17tiden med Linda och Andreas. Helgen har spenderats tillsammans med småsyskonen och lite vänner till Melissa. Syster fyllde 21 igår så får gratulera så mycket i efterhand också! :)
I söndags började jag röja här i lägenheten och det enda jag har kvar att packa ihop nu är lite saker i kökslådorna och skåpen och sen hallen och toaletten. Det går fort bara jag kör på. Sen har jag problemet med bil, den bil som var planerad från början hade ingen dragkrok, och har kollat runt lite med folk men inte lyckats få tag på nån bil, så antagligen blir det till att hyra en lastbil imrgn och köra på så vis. Kosta vad det vill då för grejjerna lär endå ut ur lägenheten.
Börjar bli aldeles kallt här inne nu då alla saker försvunnit från väggarna och mattor och möbler är nerpackade och ihopplockade, och lite eko är det allt.

Nästa gång jag lämnar datorn ska jag försöka organisera mina kläder som jag ska ha kvar, vilka som ska med till sthlm, alltså de som jag prioriterar mest, och vilka kläder som får packas ner under väntan på eget boende. Jag kan trots allt inte ta med hur mycket jag vill nu då jag åker tåg ner. Har redan min axelremsväska, sen min resväska på hjul, och den ska proppas full, så ska jag ta med min 32tummare ner som ska stå hos Mikaela så det kommer vara mycket att släpa på. Det löser sig nog.


Har även hunnit med lite Photoshopande, (vem KAN låta bli när det finns på datorn?) och jag har fått till några ganska bra bilder om jag får bestämma själv :







Annars så är jag mest frustrerad över att ha lyckats få en återbetalning till Försäkringskassan på 9401 spänn. När ska det någonsin vända och bli bra? Tycker att det alltid kommer skit när man börjar vända på saker, men jag får väl se det som en slutsumma på någonting som varit mindre bra tidigare, och när jag lyckats betala av det där så har jag antagligen skaffat nytt bra jobb som ger mig en fast inkomst i Sthlm. Så bort med det gamla och sakteligen in med det nya så ska det nog vända så småningom. Jag mår jämt så dåligt när det handlar om pengar, och sånt där gör mig bara ledsen och jag får ångest över min situation när jag dessutom inte ens har råd med min egen flytt i dagsläget. Jag får tacka så enormt mycket för att jag har så bra människor omkring mig som hjälper till! Ta åt er som känner er träffade, och jag tror att ni vet vilka ni är .

Jag ska nog strax återgå till slutfasen i mitt packande, skönt när det blir klart och utkört så jag får börja städa iordning här. Längtar verkligen till helgen nu så jag får träffa Mikaela igen och somna med henne i min famn <3



RSS 2.0